Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

L’Ajuntament de Deltebre inicia les obres d’un nou embarcador al Parc del Riu

Aquesta mateixa setmana s’han iniciat les obres d’un pantalà flotant de 20 metres de longitud al Parc del Riu que permetrà donar cabuda a quatre embarcacions i que s’emmarca amb l’objectiu de seguir obrint el municipi al riu Ebre.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “aquest embarcador complementa a l’embarcador David Casanova, el qual hem posat en funcionament també aquest any 2020, i ens ha de permetre seguir consolidant el projecte que estem duent a terme des de l’Ajuntament de Deltebre per obrir el municipi al nostre riu i dinamitzar la navegació fluvial i les activitats aquàtiques”.

Pel que fa al nom de l’embarcador, Soler ha explicat que serà en clau de dona i que el Consell Municipal de Dones serà qui decidirà la denominació del pantalà. El cost de les obres frega els 60.000€ i estan subvencionades en un 80% pel Grup d’Acció Local de la Pesca “Mar de l’Ebre”.