Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

L’Ajuntament de Deltebre suspèn el Carnaval 2021

L’evolució de la pandèmia ha obligat a l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb la Comissió de Festes, ha suspendre el Carnaval de 2021 el qual s’havia de celebrar durant el mes de febrer. Aquest esdeveniment, que té el seu punt àlgid amb la Rua, aplega a milers de persones als carrers de Deltebre en les seves diferents activitats programades com el cas de la Rua, la Pijamada Party, el Carnaval Caní i el Carnaval Infantil.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha lamentat haver de comunicar aquesta notícia i ha detallat que “esperem que l’any 2022 el Carnaval de Deltebre pugui tornar amb més força, més ganes i més participació que mai”.  Soler ha volgut finalitzar agraint novament la tasca de la Comissió de Festes i de les entitats del municipi ja que “gràcies al seu esforç fan que aquest esdevingui un carnaval de referència”.