Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Arriba la 21ena edició del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

El concurs, impulsat pels ajuntaments de l’Ametlla de Mar i de Deltebre, pretén posar en valor els atractius turístics del territori.

El concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre, organitzat conjuntament pels ajuntaments de Deltebre i de l’Ametlla de Mar, presenta una nova edició amb la qual s’atorgaran 15 premis, repartits en 7 categories. 

Entre aquestes categories comptem amb les categories locals, amb tres premis a les millors fotografies realitzades als respectius termes municipals i un premi local tant a Deltebre com a l’Ametlla de Mar. La categoria Blanc i Negre, Creativitat, Gastronomia, Terres de l’Ebre i Activitat Humana (aquesta última categoria compta amb el patrocini el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre) , que poden ser fotografies realitzades a qualsevol indret de les quatre comarques.

Cada participant podrà enviar a les respectives oficines de turisme un màxim de quatre fotografies abans del pròxim divendres 15 de gener de 2021.

Com en els darrers anys, el jurat estarà format per personalitats vinculades al món de la fotografia i de les arts. Recordem també que la inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional. L’entrega de premis tindrà lloc el 30 de gener a l’Ametlla de Mar, i totes les fotografies premiades i finalistes seran exposades als dos municipis.

Les bases amb tota la informació detallada dels aspectes tècnics ja es poden consultar a les respectives webs de les àrees de Turisme dels municipis organitzadors: L’Ametlla de Mar i Deltebre.