Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

S’inicien les obres de millora de la mobilitat i del ferm a la TV-3454 de Deltebre

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat del tinent d’alcaldia de #DeltebreTerritori, Francisco Castro, i el regidor d’Imatge de Poble, Polítiques Ambientals i Platges, Joan Lucas, han visitat l’inici de la primera fase de les obres d’adequació de la mobilitat de la façana del nucli urbà de Deltebre.

En aquesta primera fase, que finalitzarà el mes de gener, s’estan realitzant els treballs de desplaçament de la rotonda que uneix l’avinguda Goles de l’Ebre amb la TV-3454. Posteriorment, en una segona fase que començarà a la primavera, s’arranjarà el paviment, en un tram de fins a 8 quilòmetres, es renovarà la senyalització i també es millorarà l’encreuament que uneix el tanatori amb el polígon industrial. A banda, també es projecta una passarel·la d’accés al Centre Esportiu del Delta de manera que la ciutadania pugui arribar caminant a l’equipament.  

Aquesta actuació, que té un cost econòmic del voltant d’1.7000.0000€, està executada i finançada pel departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a partir de les gestions realitzades per l’Ajuntament de Deltebre. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en el marc de la seva visita, ha explicat que “aquesta actuació s’afegeix a les que ja ha anat realitzant el departament de Territori i Sostenibilitat durant aquests darrers anys i que ens estan permetent adequar la mobilitat i millorar la seguretat en diferents trams de la TV-3454”. Per aquest motiu, Soler ha volgut agrair la predisposició del departament i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

Cal recordar que aquest semestre també s’ha posat en funcionament una rotonda ubicada a l’encreuament amb el carrer Pintor Sorolla que ha tingut un cost econòmic del voltant dels 350.000€ i que també ha estat sufragada econòmicament pel departament de Territori i Sostenibilitat.