WhatsApp Image 2020-12-07 at 11.22.37

“El comerç local, el millor regal” la campanya de l’Ajuntament de Deltebre i FECOTUR per fomentar el comerç de proximitat

Una cinquantena de comerços del municipi són els protagonistes de la campanya de Nadal que han impulsat l’Ajuntament de Deltebre i la Federació de Comerç i Turisme amb l’objectiu de promocionar el producte i el comerç de proximitat. En aquest sentit, s’han editat cinc càpsules de vídeo que s’emetran als mitjans de comunicació del territori i també a les xarxes socials per conscienciar a la ciutadania de comprar al municipi.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb aquesta campanya volem fomentar el vincle que ens uneix amb el comerç local i posar en valor a tots els comerços que dia rere dia aixequen la persiana per oferir un servei i producte de qualitat i de proximitat als veïns i veïnes”.

La campanya, més enllà del vídeo promocional, també comptarà amb més accions com el cas, per exemple, de sortejos de fins a 3.500€ en premis, repartits en diferents vals per comprar al comerç local, i també del concurs de Decoració Nadalenca, el qual premiarà els aparadors de les botigues, però també les cases, jardins i betlems, i repartirà fins a 2.450€ en premis. Entre d’altres, també es repartirà, cada per casa, un fulletó per fer un Nadal més sostenible i incentivar el reciclatge i la reutilització.

La regidora d’Acció Comercial i Personal, Ingrid Santiago, ha explicat que “els comerços donen vida als nostres carrers, ens donen un tracte de qualitat i personalitzat en les nostres compres, i a més a més són molt importants per a la nostra economia ja que la majoria són petits autònoms que també generen llocs de treball”. És per aquest motiu que l’alcalde ha afegit que “des de l’Ajuntament de Deltebre seguirem treballant per estar al costat del nostres comerços ja sigui a partir d’accions de dinamització o bé a partir d’ajuts per tal que ningú es quedi enrere”. De fet Soler ha avançat que es preveu tancar l’any amb 300 ajuts, de manera directa i indirecta, que suposaran una dotació econòmica de 200.000€.

Per la seva banda, FECOTUR, mitjançant el seu vicepresident, Ricard Chopo, ha explicat que “amb el conjunt de les accions esmentades volem incentivar el comerç i impulsar que la ciutadania de Deltebre faci les seves compres de Nadal al municipi ja que disposem d’un ampli ventall de comerços”.

Enguany, Deltebre ha instal·lat 200 punts de llum, 137 més que l’any anterior, per dotar els carrers de color i d’esperit Nadalenc, tal com ha remarcat l’alcalde en el transcurs de la roda de premsa. L’enllumenat de Nadal es van encendre el passat divendres 4 de desembre en un acte emès per les televisions locals de Catalunya.

Darreres notícies