L’Ajuntament de Deltebre reinicia les obres de la piscina Agustí Ramon Castellà


Aquesta mateixa setmana s’han reprès les obres d’adequació de la piscina Agustí Ramon Castellà, la piscina exterior del Centre Esportiu del Delta. Les obres es van aturar durant el segon trimestre de l’any 2020 a causa del primer estat d’alarma derivat per la pandèmia de la COVID-19.

L’actuació està previst que es finalitzi durant el segon trimestre de l’any 2021 i que, per tant, la piscina ja pugui estar operativa durant la temporada de calor. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat que “amb l’adequació d’aquesta piscina completarem els serveis que prestem des del Centre Esportiu del Delta amb l’objectiu de consolidar aquest equipament com el centre d’esport de referència”.

Les instal·lacions de la piscina exterior ja fa més de 19 anys que van tancar les seves portes. El cost de reobrir-les suposarà una inversió del voltant 258.000€ que assumirà el propi Ajuntament de Deltebre gràcies al bon estat de la hisenda municipal a partir de l’acurada gestió econòmica realitzada durant el darrer any.

Tal com es va anunciar al seu moment, aquesta piscina durà el nom d’Agustí Ramon Castellà, persona que es va encarregar de les tasques de manteniment durant molts anys.