Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Deltebre programa diferents activitats per commemorar la Diada de Sant Jordi

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat el programa d’activitats que es duran a terme al municipi en el marc de la Diada de Sant Jordi. Un programa amb el qual destaquen les diferents presentacions de llibres que es realitzaran, un total de 7, però també altres activitats culturals que ja es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre.

La regidora de Foment Cultural i Igualtat i Gènere, Anna Giménez, ha explicat que “amb aquest programa d’activitats volem posar en valor el talent cultural de les autores i autors del nostre municipi i, al mateix temps, posar en relleu el teixit cultural existent, que és ampli i divers, i el qual hem de saber potenciar”.

Les activitats s’inicien tot just aquest dijous 15 d’abril amb la presentació del llibre “Droga y Corrupción” de Juan Martínez. Cal destacar que hi haurà la presentació de fins a quatre llibres d’autors locals: La mort de Mossèn Guiu mentre feia la missa a l’església Sant Miquel de la Cava, de Júlio Franch; La Cosinada, de Dolores Giménez; La educación. Una semilla de cambio, d’Olga Fandos; Pedacitos de ti en mi, d’Estefania Alifonso.

Paral·lelament a les presentacions de llibres, també es realitzaran altres activitats com el lliurament de premis del 10è Concurs Literari i Artístic de Sant Jordi per a escolars, l’espectacle Mar de Sueños a càrrec de Lorquianas, i el lliurament dels XIX Premi Ramon Calvo.

Per altra banda, la programació cultural de Sant Jordi tindrà el seu punt àlgid amb la inauguració de l’Espai Expositiu de Deltebre. Aquest espai, que està ubicat al costat de la Biblioteca Delta de l’Ebre, permetrà completar el Centre Cultural del Delta i serà un espai per a donar veu i projecció als artistes locals. Durant els propers dies es donarà a conèixer el nom de l’equipament, el qual es va sotmetre a participació ciutadana, i també les accions que es duran a terme per a la seva inauguració.