Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

L’Ajuntament de Deltebre assoleix un 100% de puntuació del Segell Infoparticipa, el qual valora la transparència i la qualitat informativa de la web

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha atorgat novament el Segell Infoparticipa a l’Ajuntament de Deltebre per la qualitat i la transparència de la comunicació local. De fet, la pàgina web del consistori ha obtingut una puntuació del 100%, complint així amb els 52 indicadors que s’han avaluat en aquesta edició, i superant el 96% obtingut en el darrer any.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “el nostre compromís amb la transparència i amb la gestió oberta és ratifica amb l’obtenció novament d’aquest Segell, el qual ens permet posar en valor i en relleu totes les accions que estem realitzant per tal que la ciutadania estigui informada de les diferents accions i gestions que estem efectuant a l’Ajuntament de Deltebre”.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Deltebre posa a l’abast de la ciutadania diferent informació com el nivell d’endeutament, els salaris dels càrrecs electes i personal, les subvencions atorgades a les entitats, la facturació a les empreses, així com tota la informació relativa al funcionament i gestió del propi Ajuntament. 

Cal destacar que aquest és el segon any que l’Ajuntament de Deltebre rep el Segell Infoparticipa, i que és la primera vegada que obté una puntuació del 100%. En aquest sentit, durant tots aquets anys s’ha anat actualitzant la plana web per facilitar una millor comunicació amb la ciutadania. Prova d’això és que, per exemple, el maig de l’any 2015 la comunicació i transparència del web de l’Ajuntament de Deltebre suspenia amb un 34%.

El regidor d’Atenció i Participació Ciutadana, Transparència i Joventut, Andreu Curto, ha destacat que “aquesta notícia és una oportunitat per seguir cercant noves eines que ens permetin aproximar a la ciutadania i que facilitin que els veïns i veïnes de Deltebre puguin conèixer, de primera mà, la gestió que s’està realitzant al seu ajuntament”

Enguany s’ha atorgat el Segell Infoparticipa a 131 ajuntaments de Catalunya, dels quals, només 39, han assolit el 100% de puntuació segons ha comunicat la Universitat Autònoma de Barcelona a l’espai web on es mostren les diferents qualificacions assolides.