Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

L’Ajuntament de Deltebre prepara un programa d’activitats adaptades a la pandèmia per celebrar el 44è aniversari del municipi

El proper dia 20 de maig Deltebre celebrarà el seu 44è aniversari de la segregació. I ho celebrarà amb un programa d’activitats per a tots els públics i adaptades a les restriccions existents per la pandèmia de la COVID-19.

En aquest sentit, a banda de l’acte institucional que es projecta per al mateix dia 20 de maig, des de l’Ajuntament de Deltebre també s’està treballant en l’organització d’altres esdeveniments que es realitzaran a l’aire lliure i que han de permetre que la ciutadania pugui gaudir d’un cap de setmana amb una àmplia oferta d’oci i sense aglomeracions.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “totes aquestes activitats, més enllà de celebrar l’aniversari, ens han de permetre recordar i posar en valor tot el recorregut que hem realitzat i que ens ha conduït a esdevenir un municipi de referència que, any rere any, consolida la seva condició de capitalitat del Delta amb nous equipaments i serveis que milloren el benestar dels veïns i veïnes”.

Aquest catàleg es projecta ja que no es podrà continuar amb el model implementat durant aquests darrers anys amb les multitudinàries fires Mescla i DeltaFira, les quals es preveu que puguin retornar l’any vinent una vegada finalitzin les restriccions de la pandèmia. Tal com ha remarcat el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ens ha de permetre “ara és moment de pensar amb les persones, i amb la seva salut, i és per això que aquestes activitats que estem planificant, sense aglomeracions, ens han de permetre celebrar l’aniversari complint amb les restriccions”.