Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

L’Ajuntament de Deltebre organitza xerrades a les famílies i professorat per fomentar la motivació i l’acompanyament emocional als fills i filles

L’Ajuntament de Deltebre ha programat, per aquest mes de maig, una sèrie de xerrades dirigides a les famílies i al professorat dels centres educatius de Deltebre. En aquest sentit, les conferències giraran entorn de la motivació de l’alumnat i l’acompanyament emocional als fills i filles.

Les sessions, un total de quatre, tres dirigides al professorat i una a les famílies, s’inicien telemàticament aquest mateix dilluns 3 de maig i finalitzaran el proper 17 de maig. En aquestes es tractaran diverses qüestions com, per exemple, les emocions en el context actual, les eines emocionals per al nostre dia a dia, el sistema d’aprenentatge de l’alumnat, etc.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha explicat que “aquesta actuació té la clara finalitat de dotar de més eines al professorat i a les famílies per ajudar al desenvolupament dels xiquets i xiquetes de Deltebre”. De fet, Serra ha afegit que “aquestes xerrades se sumen a la resta d’actuacions que durant l’any estem duent a terme per a millorar la formació de l’alumnat”.

Entre aquestes accions que destaca el tinent d’alcaldia, cal posar en relleu l’ampliació del reforç escolar, les classes de conversació amb anglès, reforç de català a les famílies nouvingudes, així com també la projecció de casals d’estiu destinat a la formació i aprenentatge de l’alumnat durant la temporada de calor.