WhatsApp Image 2021-06-04 at 10.07.40

L’Ajuntament de Deltebre distribueix 2.000 llapis reciclats i amb llavors de plantes medicinals

En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, que es celebra aquest dissabte 5 de juny, l’Ajuntament de Deltebre ha repartit entre els centres educatius del municipi, l’escola bressol i el centre La Duna, 2.000 llapis elaborats amb paper de diari reciclat i que contenen llavors de camamilla i de donzell.

Paral·lelament, també s’ha repartit un fulletó amb les instruccions d’ús per tal que puguin brollar les plantes, i consells de reciclatge per tal que els xiquets i xiquetes aprenguin a saber a quin contenidor van els residus. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en el marc de la visita als centres, ha explicat que “aquesta actuació s’emmarca en les diferents accions de sensibilitat ambiental que com a Ajuntament de Deltebre estem desenvolupant per conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de reciclar i tenir cura del medi ambient”.

Més enllà de l’alcalde, a la visita als centres també ha participat el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, i el regidor d’Imatge de Poble, Polítiques Ambientals i Platges, Joan Lucas, a banda del representant de l’empresa que gestiona el serveis de neteja i residus al municipi, Josep Fornós.

En aquesta mateixa línia, i en el marc del Dia Mundial del Reciclatge, l’Ajuntament de Deltebre també ha elaborat un vídeo didàctic per fomentar el reciclatge al municipi i per involucrar a la ciutadania per a què esdevingui part de la solució en el marc de l’actual crisi climàtica. El vídeo es pot visualitzar al canal Youtube de l’Ajuntament de Deltebre, com també a la resta de xarxes socials de l’administració.   Totes aquestes actuacions s’efectuen des de l’Ajuntament de Deltebre conjuntament amb el servei d’Imatge de Poble, Innovia Coptalia i Fornós Contenidors, i es poden consultar a la pàgina web www.deltebrerecicla.cat.         

Darreres notícies