WhatsApp Image 2021-05-28 at 18.43.44

L’Ajuntament de Deltebre invertirà més de 200.000€ en la millora dels parcs infantils del municipi

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, el regidor d’Imatge de Poble, Polítiques Ambientals i Platges, Joan Lucas, i el regidor d’Atenció i Participació Ciutadana, Transparència i Joventut, Andreu Curto, van visitar a finals del mes de maig els parcs infantils del municipi per projectar les diferents actuacions de millora i adequació que s’iniciaran a finals d’aquest mes de juny. Uns treballs que han de complementar la inversió efectuada l’any 2019.

En aquest sentit, enguany es realitzarà una inversió del voltant de 200.000€ que contempla la instal·lació i renovació de més d’una trentena de jocs infantils, el tancament perimetral dels parcs que a hores d’ara no disposen de tanca protectora, i també altres accions d’adequació com treballs de pintura, la instal·lació de papereres i bancs, i trams amb paviment de cautxú. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “volem que els xiquets i xiquetes de Deltebre, com també el seus familiars, puguin gaudir d’espais de lleure amb noves atraccions i enfortint la seva seguretat, seguint amb la inversió que ja vam iniciar l’any 2019 i que l’any anterior vam haver d’aturar a causa de la COVID-19”.

Paral·lelament, i en aquesta mateixa línia, en la darrera Junta de Govern Local, celebrada el passat dimecres 2 de juny, l’Ajuntament de Deltebre es va adherir a l’acord marc de l’Associació Catalana de Municipis en relació al subministrament de parcs infantils i mobiliari urbà.

Darreres notícies