Obres Cementiri

L’Ajuntament de Deltebre construirà 102 nínxols nous fins a l’any 2024

La darrera setmana es van iniciar les obres d’arranjament al cementiri municipal per a la ubicació de nous nínxols. Aquesta acció s’efectuarà en quatre fases diferenciades, amb un cost econòmic del voltant dels 60.000€, i permetrà construir 102 nínxols nous que estaran finalitzats l’any 2024.

El valor de la inversió de la primera fase ascendeix a 17.561€ i es construiran una trentena de nínxols. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta actuació s’emmarca en els treballs de millora que hem efectuat i que estem efectuant al cementiri municipal, com també amb l’objectiu de cobrir la demanda existent de nínxols entre la població”.

Les obres, que està previst que finalitzin durant el darrer trimestre d’aquest any 2021, també inclouen l’adequació d’un espai per a nonats i nounats per al dol perinatal. La regidora de Festes, Equipaments i Actes, Carme Franch, ha destacat que “el nostre objectiu, tal com vam detallar en el plenari municipal, és donar visibilitat als fills i filles que van morir durant la gestació, o que han mort després de néixer”. Aquesta actuació s’estableix a les millores del contracte amb l’empresa que gestiona el cementiri i es va signar a finals del darrer any 2020.

Durant aquests anys s’han realitzat diferents actuacions de millora del cementiri com, per exemple,  l’adequació d’un espai d’atenció al públic, la pintada de la façana principal, la renovació dels lavabos, les obres de reforma de la capella i la instal·lació de portes automàtiques. A tot això cal afegir que els treballs de manteniment de la jardineria es realitzen amb major freqüència.

Darreres notícies