L’Ajuntament de Deltebre inicia la redacció del Pla Estratègic de l’Esport

L’Ajuntament de Deltebre inicia la redacció del Pla Estratègic de l’Esport

Aquest mes de setembre s’han engegat els treballs per a la confecció del Pla Estratègic de l’Esport amb l’objectiu principal d’elaborar una diagnosi per conèixer la situació actual i projectar actuacions de dinamització de la pràctica esportiva. Aquest treball ha estat encarregat a l’entrenador Rafa Flores, el qual forma part del cos tècnic de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, s’han reunit al Centre Esportiu del Delta amb Flores per donar el tret de sortida a la confecció d’aquest Pla. Soler ha destacat “el coneixement i talent de Rafa Flores per dur a terme una actuació que ens ha de permetre assentar les bases del projecte esportiu del nostre municipi i així dotar de majors oportunitats a tota aquella ciutadania que gaudeix amb la seva pràctica”.  

El Pla comptarà amb una visió global a partir d’entrevistes amb esportistes i entitats de Deltebre, com també a partir de la pròpia experiència i bagatge que té Rafa Flores en el sector esportiu. Es preveu que aquest projecte estigui finalitzat a finals d’aquest any 2021 per així començar a desplegar les diferents actuacions proposades al llarg del proper exercici.

Darreres notícies