Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

L’Ajuntament de Deltebre presenta una reclamació a ENDESA pel tall de subministrament d’aquest dilluns

Aquest dilluns 20 de setembre el municipi de Deltebre ha sofert un nou tall en el subministrament elèctric que ha afectat a més de 1.800 veïns i veïnes del municipi, comerços, restaurants i també equipaments municipals com el cas del Centre Esportiu del Delta, com també a altres zones del Delta de l’Ebre.

A hores d’ara, i a partir de les gestions realitzades per l’Ajuntament de Deltebre durant aquests darrers mesos, s’estan executant i hi ha previstes importants inversions per a la millora i l’adequació de la xarxa. De tota manera, i a conseqüència dels periòdics talls en el subministrament, des de l’Ajuntament es sol·licita que s’accelerin aquestes actuacions i es finalitzin el més aviat possible per així prestar un millor servei a la ciutadania.  

Des de l’Ajuntament de Deltebre, i en relació amb l’aturada d’aquest dilluns, s’habilitarà un formulari per tal que les persones afectades puguin enviar la seva queixa a la companyia elèctrica. A la vegada, el propi Ajuntament de Deltebre també presentarà una reclamació oficial i instarà a la Generalitat de Catalunya que actuï per les deficiències en la prestació del servei per part de la companyia.

A més cal recordar que, al mes de maig, els ajuntaments de Deltebre, Camarles, l’Aldea, l’Ampolla, Sant Jaume i l’EMD Els Muntells van trametre una carta a ENDESA reclamant millores a la xarxa elèctrica.