DeltArt acull l’exposició “Cent Anys de Fotos al Delta” fins a meitat novembre

Des d’aquest mateix divendres, l’Espai Expositiu DeltArt acull l’exposició “Cent Anys de Fotos al Delta” a càrrec de l’autor Agustí Bertomeu. En total hi ha un recull de més de 1.000 fotografies impreses sobre paisatges, esdeveniments relacionats amb el Delta de l’Ebre, i també imatges antigues de l’arxiu familiar.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha felicitat la iniciativa de l’autor de projectar la seva obra a DeltArt i ha remarcat que “tot aquest recull d’imatges de plena essència Delta, que parlen del nostre paisatge i també de la nostra manera de fer i de ser, són també una oportunitat per reivindicar la necessitat d’actuacions per a la preservació del nostre territori”.   

En l’exposició, que ocupa les dues plantes de l’equipament, també es projectaran, acompanyades de la música de Josep Bo, una selecció de les 1.300 imatges que Agustí Bertomeu publica cada dia a les xarxes socials. A la vegada, els visitants també podran copsar càmeres antigues i material fotogràfic.

L’exposició estarà oberta al públic fins el proper 19 de novembre amb el següent horari d’obertura: dilluns (de les 10h a les 13h i de 16h a 20h), dimarts (de les 16h a les 20h), dimecres (de les 10h a les 13h i de 16h a 20h), dijous (de les 16h a les 20h), divendres (de les 10h a les 13h i de 16h a 20h), dissabte (de les 10h a les 13h i de 17h a 20h), diumenge (de les 11h a les 13h), i festius (de les 11h a les 13h).

L’Espai Expositiu DeltArt es va posar en funcionament el darrer mes d’abril amb l’exposició d’Arrels Enfora, un petit tast dels diferents autors locals del municipi. DeltArt està ubicat al Centre Cultural del Delta conjuntament amb la Biblioteca Delta de l’Ebre, la Plaça Marina Oriol, i l’Espai Polivalent Eliseo Vives.