L’Ajuntament de Deltebre urbanitza l’entorn del Centre Esportiu del Delta

L’Ajuntament de Deltebre urbanitza l’entorn del Centre Esportiu del Delta

Des d’aquest divendres 19 de novembre, els usuaris i usuàries del Centre Esportiu del Delta i del servei de rehabilitació ubicat a l’Espai Assistencial Dr. Joan Santigosa disposen d’una seixantena de nous aparcaments gràcies a la urbanització de l’entorn que s’ha realitzat durant aquestes darreres setmanes.

Aquesta actuació, a la vegada, també permet millorar l’accés de les ambulàncies a la seva seu. En total, el cost econòmic d’aquesta obra ha ascendit al voltant dels 130.000€. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “la urbanització de l’entorn del Centre Esportiu del Delta és una més de les diferents accions que estem duent a terme per consolidar aquest equipament com a centre d’esport de referència, però a la vegada també una actuació que ens permet millorar el benestar dels usuaris del servei de rehabilitació, que disposaran d’un aparcament amb millors condicions, i també facilitar l’accés a les ambulàncies”.

La urbanització de l’entorn del Centre Esportiu del Delta s’emmarca en les diferents obres que a hores d’ara l’Ajuntament de Deltebre està duent a terme al municipi. Entre aquestes, per exemple, destaquen la urbanització del carrer Sant Francesc, l’adequació de l’entorn de les instal·lacions esportives Josep Maria Torres o bé la construcció del Centre Cultural del Barracot.

Darreres notícies