La capella ardent de l’exalcalde Agustí Castells Casanova s’instal·la aquest dilluns a la tarda a l’Ajuntament de Deltebre

Aquest dilluns 22 de novembre ha mort l’exalcalde de Deltebre, Agustí Casanova, als 81 anys d’edat. Més enllà de l’alcaldia entre els anys 1991 i 1995, Castells també ha estat creador i president d’Arrossaires Delta de l’Ebre.

La seva capella ardent s’instal·larà aquest dilluns a la tarda al saló de plens de l’Ajuntament de Deltebre a partir de les 17 hores. La ciutadania que vulgui acomiadar-se de l’exalcalde i expressar el seu condol a la família ho podrà fer fins el dimarts a les 17 hores. Així s’ha efectuat tenint en compte el desig de la família d’Agustí Castells. La cerimònia civil també es realitzarà a l’Ajuntament de Deltebre el dimarts 23 de novembre a les 17 hores de la tarda.

La capella ardent mantindrà totes les mesures sanitàries davant de la COVID-19. Per aquest motiu, l’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment.