Imatge 2

El plenari aprova les diferents bases d’ajuts per a la ciutadania, sectors econòmics i teixit associatiu

Aquest dimecres 1 de desembre, a les 21.30 hores, s’ha celebrat la sessió plenària del mes de desembre de l’Ajuntament de Deltebre, la darrera de l’any. Aquest ple ha servit per aprovar les diferents bases d’ajuts per a les famílies, empreses, comerços i autònoms, com també les bases de subvencions dirigides al teixit associatiu.

Les diferents bases tenen un contingut continuista, tot i que s’han introduït algunes petites modificacions. Una d’elles, la més important de totes, és la creació d’una nova línia per a donar suport a les famílies i comerços afectats pels temporals.

En tot cas, les bases d’ajuts i subvencions que s’han aprovat han estat les següents: bases d’ajuts als tributs locals i activitats extraescolars, amb el vot favorable d’Enlairem, l’abstenció del PSC i el vot contrari d’ERC; bases d’ajuts d’urgència social, per unanimitat;  bases de l’EuroDelta, amb el vot favorable d’Enlairem, i els vots en contra d’ERC i PSC; Incentius per a la Dinamització Econòmica i Millora de la Imatge de Poble, per unanimitat; Subvencions per al patrocini publicitari, també per unanimitat; Subvencions per al teixit associatiu, vot favorable d’Enlairem Deltebre, l’abstenció d’ERC i el vot contrari del PSC.

Mocions debatudes al plenari       
En aquesta sessió plenària s’han presentat tres mocions, les tres a càrrec del grup d’ERC Deltebre. Una primera, en relació amb una proposta per a l’amiant zero a Deltebre, la qual ha comptat amb el vot en contra d’Enlairem i el vot favorable d’ERC i PSC; Una segona, en motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, que ha estat aprovada per unanimitat; I, finalment, una tercera, sobre la sentència del 25% del TSCJ i de suport i adhesió al manifest de somescola.cat. També aprovada, aquesta última, per unanimitat.

Darreres notícies