WhatsApp Image 2022-02-12 at 19.34.41

Les escultures de Cristina Jobs i les imatges de Francesc Sans, protagonistes de les noves exposicions de DeltArt

Des d’aquest cap de setmana la ciutadania pot gaudir de les dues noves exposicions que acull l’espai expositiu DeltArt. Són les exposicions La Piedra i Hiperrealisme, de Cristina Jobs, i Visita al Paradís, de Francesc Sans Vidal, que donen el tret de sortida a l’agenda d’aquest any 2022.

Les exposicions estaran obertes al públic fins al proper 24 d’abril, just quan es complirà el primer aniversari de l’espai DeltArt. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha posat en valor el fet de “disposar d’un equipament de primer nivell que ens permet gaudir de les obres i de l’art dels artistes de Deltebre, i d’arreu del territori i del país”. Soler ha afegit que “és tot un orgull per al municipi comptar amb artistes de projecció internacional com el cas de Cristina Jobs, com també de persones que s’han enamorat del territori i que transmeten la seva passió i amor pel Delta a través de les imatges”.

La regidora de Defensa del Territori, Foment Cultural i Igualtat i Gènere, Anna Giménez, ha detallat que “durant aquests darrers mesos hem estat treballant per tancar la programació d’exposicions de DeltArt d’aquest any 2022. Una programació que doni veu i projecció als artistes, i a les seves variades disciplines, però que també traslladi l’ànima i l’essència del nostre territori”.

Les dues exposicions         
L’Espai DeltArt compta amb dues sales d’exposicions. En la primera es podrà copsar la mostra fotogràfica de Francesc Sans, la qual compta amb un resum d’imatges dels set anys que l’autor porta residint al Delta de l’Ebre. Sans ha estat guanyador de diversos premis de fotografia i col·laborador als programes El Temps, de TV3, i Aquí la Tierra, de TVE.

La segona planta acollirà la col·lecció de Cristina Jobs. Per una banda, La Piedra, inspirada en el poema La Piedra de l’autor Antonio Pereira i que fusiona l’art Hiperrealista amb la pintura PopArt. Aquesta mostra ser realitzada per a una exposició organitzada per l’Associació Espanyola de Pintors i Escultors, i es va estrenar el passat 23 de novembre a EL Silo de Hortaleza, a Madrid.

Per altra banda, l’exposició Hiperrealisme és un recull d’obres que l’artista ha anat creant al llarg de la seva carrera, algunes de les quals han participat a diversos certàmens d’art de tot el món i d’altres han obtingut mencions i premis.

Els horaris d’obertura de l’espai expositiu DeltArt es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre. L’entrada és gratuïta.

Darreres notícies