Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin

Deltebre impulsa una xerrada per a les famílies sobre el ciberassetjament entre el jovent

L’Ajuntament de Deltebre, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, organitza una xerrada dirigida a les famílies dels centres educatius del municipi. La xerrada té l’objectiu d’abordar una qüestió vigent i d’actualitat que preocupa i ocupa als pares i a les mares: el ciberassetjament.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha explicat que “des de l’Ajuntament de Deltebre volem dotar d’eines als familiars dels xiquets i xiquetes de Deltebre per fer front a situacions que posen en perill la integritat dels seus fills i filles”. Serra ha detallat que “els centres educatius, com a espais de socialització, han d’esdevenir el marc idoni per implementar estratègies de prevenció d’avant d’aquests fets”.

La xerrada es durà a terme pels Mossos d’Esquadra de les Terres de l’Ebre i es realitzarà aquest dimecres 30 de març, a les 19 hores, al Centre Fluvial del Delta. Aquesta s’emmarca en les diferents accions que l’Ajuntament de Deltebre impulsa en el context del Pla Educatiu d’Entorn.