L’Ajuntament de Deltebre organitza una conferència a càrrec dels Mossos d’Esquadra sobre el ciberassetjament entre el jovent

L’Ajuntament de Deltebre, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, ha organitzat una xerrada dirigida a les famílies dels centres educatius del municipi. La conferència ha permès abordar una qüestió vigent i d’actualitat que preocupa i ocupa als pares i a les mares: el ciberassetjament.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha explicat que “el nostre compromís, com Ajuntament de Deltebre, és continuar dotant de recursos i accions que puguin enfortir el Pla Educatiu d’Entorn i, entre aquestes, oferir més formacions per dotar de recursos i eines per atendre els fills i filles en les màximes garanties possibles”.

La xerrada s’ha dut a terme aquest dimecres, al Centre Fluvial del Delta, a càrrec del cos de Mossos d’Esquadra de les Terres de l’Ebre. Aquesta s’emmarca en les diferents accions que l’Ajuntament de Deltebre impulsa en el context del Pla Educatiu d’Entorn como són el cas del reforç escolar, català per a famílies nouvingudes, activitats dels casals d’estiu, sessions auxiliars de conversació amb anglès, etc.