Imatge

Mescla i DeltaFira es traslladen al Parc Fluvial del Delta per seguir obrint el municipi al riu

Els dies 20,21 i 22 de maig tindrà lloc una nova edició de la DeltaFira i de Mescla, la mostra de gastronomia, paisatge i turisme de les Terres de l’Ebre. Aquesta serà la primera edició que es realitzarà des de l’any 2019, ja que les dues anteriors han estat suspeses com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19.

En la roda de premsa, celebrada al Parc Fluvial del Delta, s’ha presentat el cartell d’aquesta edició, el qual descriu el concepte Mescla a través de la fusió de diferents imatges que evoquen l’atracció natural de Deltebre i també els ingredients que donen valor a la fira. A banda, i com a primera novetat, també s’ha anunciat un nou emplaçament per a DeltaFira i Mescla: el Passeig del Riu i el Parc Fluvial del Delta.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb aquest canvi d’ubicació volem seguir obrint el municipi al riu Ebre i convertir-lo amb un punt  d’atracció més de la fira”. Soler ha afegit que “en aquesta edició de Mescla aglutinarem el talent i l’esforç de tota aquella gent que projectar i que volen fer de Deltebre, del cor del Delta, un aparador de sabors, de sensacions i de paisatge”.  

En relació amb la programació, la qual es donarà a conèixer més endavant, el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha detallat que “estem treballant des de fa setmanes per tenir un programa complet, amb protagonistes de primer nivell, que ens permeti seguir mostrant el bo i millor de Deltebre, del Delta de l’Ebre i de les Terres de l’Ebre”. Serra ha recordat que Mescla va ser escollida millor fira de les Terres de l’Ebre l’any 2019 a càrrec de l’associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre.

Darreres notícies