Imatge

Deltebre constitueix el Consell de la Salut amb Anna Mora com a delegada  

Aquest dijous, just en el Dia Mundial de la Salut, l’Ajuntament de Deltebre ha constituït el Consell Municipal de la Salut. Un òrgan de participació que se suma a la resta de consells sectorials que l’Ajuntament de Deltebre està impulsant per facilitar que la ciutadania pugui aportar la seva visió sobre el present i el futur del municipi.

El Consell de la Salut està conformat pels diferents professionals del municipi d’aquest àmbit, com també per les entitats relacionades. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha volgut agrair “el servei que presten dia rere dia els professionals de la salut, més encara en el moment de la pandèmia on el seu esforç i la seva dedicació van ser fonamentals per a garantir el benestar de la ciutadania”.

El Consell de la Salut comptarà amb l’estudiant de Medicina Anna Mora com a delegada. A Anna l’acompanyaran la regidora d’Acció Intergeneracional i Comunitària, Rosa Royo, i la directora del CAP Deltebre, Judith Marin. A banda també es va crear una comissió de vocals i col·laboradors i col·laboradores que està integrada per professionals de la psicologia, infermeria, farmàcia, fisioteràpia, odontologia, etc.  

La d’ahir va ser la primera de les reunions del Consell de la Salut, el qual té com a objectiu principal esdevenir un òrgan de debat i de participació en totes aquelles qüestions relacionades amb la Salut a Deltebre i que permetin millorar el benestar dels veïns i veïnes del municipi.

Darreres notícies