imatge

L’Ajuntament de Deltebre revalida amb un 100% de puntuació el Segell Infoparticipa, el qual valora la transparència i la qualitat informativa de la web  

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha atorgat novament el Segell Infoparticipa a l’Ajuntament de Deltebre per la qualitat i la transparència de la comunicació local. De fet, la pàgina web del consistori ha obtingut una puntuació del 100%, complint així amb els 52 indicadors que s’han avaluat, i mantenint la nota obtinguda en el darrer any.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “el nostre compromís amb la transparència i amb la gestió oberta és ratifica amb l’obtenció novament d’aquest Segell, el qual ens permet posar en valor i en relleu totes les accions que estem realitzant per tal que la ciutadania estigui informada de les diferents gestions que estem efectuant a l’Ajuntament de Deltebre”.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Deltebre posa a l’abast de la ciutadania diferent informació com el nivell d’endeutament, els salaris dels càrrecs electes i personal, les subvencions atorgades a les entitats, la facturació a les empreses, així com tota la informació relativa al funcionament i gestió del propi Ajuntament. 

Cal destacar que aquest és el tercer any que l’Ajuntament de Deltebre rep el Segell Infoparticipa, i que és la segona vegada que obté una puntuació del 100%. En aquest sentit, durant tots aquets anys s’ha anat actualitzant la plana web per facilitar una millor comunicació amb la ciutadania. Prova d’això és que, per exemple, el maig de l’any 2015 la comunicació i transparència del web de l’Ajuntament de Deltebre suspenia amb un 34%.

El regidor d’Atenció i Participació Ciutadana, i Transparència, Andreu Curto, ha destacat que “la revalidació d’aquest segell, amb un 100% d’acompliment, implica un treball de revisió i actualització constant a què el govern de Deltebre s’ha compromès, pensant sempre en oferir totes les garanties de transparència i bon govern davant la ciutadania”.

Enguany s’ha atorgat el Segell Infoparticipa a 136 ajuntaments de Catalunya, dels quals, només 43, han assolit el 100% de puntuació segons ha comunicat la Universitat Autònoma de Barcelona a l’espai web on es mostren les diferents qualificacions assolides.

Darreres notícies