IMG_0808

La resposta del Govern a la sentència sobre les dedicacions dels seus membres posarà per davant detot els interessos de la ciutadania i de l’Ajuntament

El govern municipal està analitzant, conjuntament amb els serveis d’assistència jurídica, la sentència emesa pel Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 2 de Tarragona sobre l’acord que establia la distribució del cartipàs municipal i les retribucions per les dedicacions de l’equip de govern, arrel del contenciós presentat pel grup municipal d’ERC.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “l’estructura organitzativa s’inspirava en acords d’altres ens locals de referència amb estructures semblants, de manera que no ens inventàvem res de nou”.

A més Soler ha afegit que “l’objectiu sempre ha estat que les remuneracions dels càrrecs electes fossin les òptimes en relació amb la seva corresponent responsabilitat i dedicació”.

Per això, Soler ha afegit que “en qualsevol cas, la decisió del govern davant la sentència anirà en la línia de minimitzar l’impacte econòmic per a l’Ajuntament i de prendre la millor decisió per als veïns i veïnes i la institució, ja que aquest sempre ha estat el nostre objectiu com a Govern”.

En la mateixa línia, el portaveu del govern, Andreu Curto, ha agregat que “sobta que l’oposició inverteixi temps i recursos en tombar un acord que, de fet, limitava l’import de retribució de membres del govern” i ha instat ERC a “centrar esforços en defensar i generar valor públic, i no només en fer política destructiva”.

El govern està valorant la viabilitat de presentar o no recurs d’apel·lació, una decisió que anunciarà en els propers dies.

Darreres notícies