WhatsApp Image 2022-06-30 at 18.55.57

L’Ajuntament, l’Associació Projecte Mestre Torres, el Club Deportiu La Cava i la Unió Deportiva Jesús i Maria signen un conveni per impulsar el torneig “Memorial Solidari Mestre Torres”

El diumenge 28 d’agost tindrà lloc la primera edició del torneig de futbol “Memorial Solidari Mestre Torres amb l’objectiu de captar fons per a la lluita contra la malaltia de l’Alzheimer. Una competició que disputaran el Club Deportiu La Cava, la Unió Deportiva Jesús i Maria, el Club de Futbol de Camarles i el Club de Futbol de l’Ampolla.

Aquest acord s’ha segellat mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Deltebre, l’Associació Projecte Mestre Torres, el CD La Cava i la UE Jesús i Maria. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta iniciativa, impulsada per la família, i en la qual participen els dos clubs del municipi, ens omple d’orgull ja que significa que més enllà dels èxits esportius, també es projecten els valors socials i de la solidaritat”. Soler ha recordat que “Torres va deixar una forta petjada al nostre municipi, tant en l’àmbit esportiu com en l’àmbit acadèmic”  i per això ha volgut agrair a la família l’impuls d’aquesta entitat.

L’Associació Projecte Mestre Torres té com a finalitat fomentar i conscienciar a la població sobre la malaltia de l’Alzheimer i afavorir la investigació. En aquest sentit, el representant de l’entitat, Josep Maria Torres, ha destacat que “aquest torneig esdevindrà el primer esdeveniment benèfic que impulsarem amb la finalitat de recaptar fons contra aquesta malaltia”.

La primera edició d’aquest torneig es jugarà a les instal·lacions esportives Josep Maria Torres, i s’anirà alternant, any rere any, amb les instal·lacions esportives del Camp Nou.  El membre de la Comissió Esportiva del Jesús i Maria, José Maria Aliau, ha subratllat que “per a nosaltres és un orgull i un honor participar en aquest torneig ja que Torres ha estat un referent per al nostre club”.

Finalment, la secretaria del Club Deportiu la Cava, Susanna Sabaté, ha detallat que “estem molt satisfets de signar un conveni que esperem que tingui continuïtat ja que tots i totes hem de col·laborar amb entitat que defensen causes benèfiques i solidàries”.

Josep Maria Torres, traspassat el 24 de febrer de l’any 2021, va ser una persona que, gràcies a la seva trajectòria i implicació, va ser clau per a entendre el desenvolupament i creixement del futbol base al nostre municipi, i també del primer equip del Jesús i Maria. Una persona que va deixar un gran segell en moltes generacions ja sigui des de l’àmbit esportiu o des de l’àmbit acadèmic amb la seva funció com a mestre. Torres també va ser regidor de l’Ajuntament de Deltebre de la legislatura compresa entre l’any 1979 i l’any 1983.

Darreres notícies