WhatsApp Image 2022-07-06 at 12.30.02

L’Ajuntament de Deltebre reforça l’enllumenat al Passeig del Riu i canvia a LED l’avinguda 1 d’Octubre, el Polígon i l’accés el cementiri

Aquesta mateixa setmana s’han iniciat els treballs d’ampliació de l’enllumenat als trams pendents del Passeig del Riu. Una actuació que permetrà donar plena cobertura lumínica al passeig gràcies a la instal·lació de fins a 45 nous punts de llum LED. A banda, es substitueixen les 80 llumeneres actuals a tecnologia LED.  


L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “el Passeig del Riu és un dels grans atractius del nostre municipi del qual gaudeixen, dia rere dia, moltes veïnes i veïns, a banda de tots els turistes que ens visiten”. En aquest sentit, Soler ha afegit que “l’acció que estem duent a terme ens permetrà, per una banda, completar l’enllumenat en aquells trams que, al moment d’efectuar l’obra, es va decidir no instal·lar llumeneres i, per altra banda, aportar més visibilitat i més seguretat a les persones que fan aquest recorregut”.  

En el cas del Passeig del Riu, cal esmentar que dels quatre trams pendents, 2 al nucli de Jesús i Maria i 2 al nucli de La Cava, s’han iniciat les obres en tres. El darrer tram resta pendent del permís corresponent.

També aquesta mateixa setmana s’han iniciat els treballs de substitució a LED de les llumeneres de l’avinguda 1 d’Octubre, del Polígon Industrial i la carretera d’accés T-340. En total es substitueixen fins a 95 llumeneres. Cal recordar que fa poques setmanes es van substituir, a tecnologia LED, 90 llumeneres del Passeig Marítim de Riumar. El canvi a LED permetrà reduir el cost del subministrament, i facilitarà la reducció d’emissions i la contaminació lumínica.

El cost econòmic global de tota aquesta actuació frega els 265.000€ i s’emmarca en les diferents inversions que a hores d’ara està efectuant l’Ajuntament de Deltebre.

Darreres notícies