WhatsApp Image 2022-09-27 at 18.36.19

L’Ajuntament de Deltebre enceta la programació formativa del darrer trimestre

Aquest dimarts s’ha estrenat el curs Com Parlar en Públic que impulsa l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb IDFO i UGT, i que inicia la programació de cursos s’ofereixen a la ciutadania en aquest darrer trimestre de l’any.

La inauguració del curs ha estat a càrrec de la regidora d’Acció Comercial i Personal, Ingrid Santiago, qui ha destacat que “el programa que de formació que anem realitzant des d’inicis d’aquest any 2022 té l’objectiu principal de dotar de més eines als veïns i veïnes que volen especialitzar-se o bé iniciar la formació en una matèria concreta per a millorar les seves competències professionals”.

Més enllà del curs que avui s’ha estrenat, el qual compta amb 15 alumnes, també es durà a terme el curs de Manipulació d’Aliments (10 hores) i el curs de Transpalet: elèctrica o apilador (10 hores). Les persones interessades a inscriure’s als cursos ho poden fer enviant un correu electrònic a acciocomercial@deltebre.cat o bé al telèfon 977489309. En els dos casos se’ls informarà del procediment a seguir.

L’oferta formativa de l’Ajuntament de Deltebre es pot consultar al web municipal i ha comptat amb cursos com el d’Intoleràncies alimentàries en el sector de l’hostaleria, Instagram per al teu negoci o bé Manipulador de Productes Fitosanitaris. Els cursos van dirigits a les persones que estan en actiu i volen aprofundir en diferents coneixements, però també a la gent que està en situació d’atur.

Darreres notícies