image0

El plenari aprova la Regulació de Llocs de Treball de l’Ajuntament de Deltebre

El punt central de la sessió plenària del mes de setembre de l’Ajuntament de Deltebre ha estat marcada per la proposta d’aprovació de la nova Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament de Deltebre, la qual ha estat aprovada per majoria absoluta amb els vots d’Enlairem i del PSC, i amb l’abstenció d’ERC Deltebre. La proposta també ha estat acordada per unanimitat pels representants dels treballadors i dels sindicats de l’Ajuntament.

La Regulació de Llocs de Treball de l’Ajuntament de Deltebre s’implementarà durant els propers tres anys. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat “aquesta regulació ha de permetre fixar el full de ruta dels recursos humans i l’operativa de l’Ajuntament de Deltebre durant els propers anys des de la transparència i en benefici dels serveis públics”. Soler ha agraït “als sindicats i als treballadors que de manera proactiva han participat en un document que és inclusiu ”.

La regidora d’ERC Deltebre, Laura Fabra, ha explicat que “era necessari la regularització dels llocs de treball”. No obstant, Fabra ha posat en dubte el complement de productivitat que existeix en la regulació, com també els dubtes dels treballadors en la consulta realitzada prèvia a la votació dels representants. Per la seva banda, el portaveu del PSC Deltebre, Aleix Ferré, ha posat en valor que “aquest document estigui consensuat” i ha assenyalat que “feia temps que es necessitava la regulació de llocs de treball”.

El plenari també ha aprovat, amb el vot favorable d’Enlairem, l’abstenció del PSC i el vot contrari d’ERC, l’adjudicació per iniciar les obres de la primera fase de la primera etapa de l’acondicionament i millora del desaigüe del Préstamo per un import de 2.542.015€. L’Ajuntament de Deltebre compta amb més d’1.700.000 € de subvenció per fer front a l’inici d’aquestes obres.

Debat de les mocions 
El plenari de l’Ajuntament de Deltebre ha aprovat les següents mocions durant la seva sessió plenària: moció d’Enlairem Deltebre per reconèixer la figura de Josep Bo, amb el vot favorable d’Enlairem, les abstencions d’ERC Deltebre i el PSC Deltebre; Moció d’ERC Deltebre per a l’impuls de l’agenda rural de Catalunya, que ha estat votada per unanimitat; Moció d’ERC Deltebre en defensa de la crema de restes vegetals als mateixos camps d’arròs, amb el vot favorable d’Enlairem i ERC, i l’abstenció del PSC Deltebre. La moció d’ERC Deltebre per tal que el futur auditori municipal porti el nom del Sr. Josep Bo Curto “Lo Sifonero” ha estat rebutjada amb el vot favorable d’ERC, l’abstenció del PSC, i el vot contrari d’Enlairem.

Darreres notícies