WhatsApp Image 2022-09-29 at 12.55.49

L’Ajuntament de Deltebre inicia les obres de recuperació del bar del Centre Esportiu del Delta

La darrera setmana es van iniciar les obres de recuperació del bar del Centre Esportiu del Delta. Aquest equipament es va clausurar al moment del tancament de la piscina exterior, parlem de fa més de dues dècades, i segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, “era punt de trobada per a molts veïns i veïnes que durant el període d’estiu venien a gaudir de les instal·lacions de la piscina”.

Ara, després d’haver recuperat i inaugurat fa un any la piscina exterior, anomenada Agustí Ramon Castellà, es comencen les obres d’adequació del bar per “crear un espai de cohesió per a les persones que fan ús del Centre Esportiu del Delta i consolidar aquest equipament com a ciutat esportiva i com a punt de referència i de projecció de l’activitat esportiva, de la salut i del benestar”, ha assenyalat Soler.

Les obres tenen una durada prevista de sis mesos, de manera que l’obertura del bar està prevista a finals del primer trimestre de l’any 2023. El projecte contempla la remodelació i adaptació del local, incorporant un accés exterior amb escales i també rampa, així com els diferents acabats interiors del bar amb les instal·lacions d’electricitat, fontaneria, climatització i ventilació. També, a la terrassa, i més enllà del seu arranjament, es construirà una coberta. El preu d’adjudicació d’aquestes obres ha estat de 179.000 €.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha destacat “les diferents accions de manteniment i de millora que s’estan efectuant al Centre Esportiu durant aquests darrers anys”. En aquest sentit, ha recordat la urbanització de l’entorn del centre, l’espai polivalent exterior, la renovació de les pistes de pàdel, la mateixa piscina exterior o bé la instal·lació de plaques fotovoltaiques. A més, com a novetat, aquest dijous s’han posat en funcionament els banys turcs als vestidors d’homes i dones del Centre Esportiu del Delta. “Un servei més a l’abast dels més de 1.000 abonats i abonades que avui en dia d’avui fan ús de l’equipament municipal”, ha conclòs el tinent d’alcaldia.

Durant les setmanes vinents també es donaran a conèixer noves millores al Centre Esportiu del Delta, tant pel que fa al seu accés per als vianants, amb la construcció d’una passarel·la, i l’ampliació de les màquines de la sala de fitness.

Darreres notícies