_DSC8163

L’INCASOL desenvoluparà el sector UA1 del Polígon Industrial per facilitar la implantació de noves empreses

La sessió plenària del mes d’octubre de l’Ajuntament de Deltebre ha estat marcada per l’aprovació de l’acord entre l’Ajuntament de Deltebre i l’INCASOL, per tal que l’entitat desenvolupi i impulsi el sector UA1 del Polígon Industrial del municipi. Aquest fet ha remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, permetrà “donar cobertura a les demandes de noves empreses i un nou pas per planificar noves zones fixades al POUM”.

El portaveu d’ERC Deltebre, Joan Alginet, ha destacat que “des del nostre grup valorem positivament tots aquells passos que es realitzen per disposar de nou sòl industrial al municipi”.

El plenari també ha aprovat, per unanimitat, els tràmits per a la modificació del POUM amb la finalitat de facilitar la seva aplicació en casos d’interpretació ambigua, adaptar-se a la normativa i solventar certs errors materials detectats al planejament. Al mateix temps també ha aprovat, per unanimitat, les bases del concurs de Decoració Nadalenca amb les corresponents categories d’aparadors, cases i jardins, i millor pessebre.

L’Ajuntament de Deltebre també ha aprovat l’adhesió, per unanimitat, a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública, i l’adhesió a la xarxa espanyola de ciutats saludables. Finalment, l’alcalde també ha informat de la subvenció Next Generation que ha rebut l’Ajuntament de Deltebre per a la recuperació de l’antiga Cambra Arrossera. Un edifici que esdevindrà un nou espai de cohesió i emprenedoria per al jovent del municipi, i també per al foment de la igualtat, la projecció de la cultura i el motor associatiu. La subvenció es rep en el marc de la línia d’impuls a la rehabilitació d’edificis públics per part del ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

En relació amb les mocions, el plenari ha aprovat per unanimitat la moció d’Enlairem Deltebre, subscrita per ERC Deltebre, per a l’Impuls del Municipalisme i la seva Conciutadania; també per unanimitat la moció presentada per Enlairem, i subscrita per ERC i el PSC, per al reconeixement i l’acompanyament en el dol gestacional, perinatal i neonatal; la moció d’ERC, en relació amb la confecció de pressupostos participatius també ha estat aprovada per unanimitat, igual com la moció d’ERC per a la creació i participació del Govern espanyol en un fons de transició justa de les zones nuclears catalanes; finalment, la moció en defensa de les dones iranianes, presentada per ERC Deltebre, ha estat aprovada per unanimitat.

Darreres notícies