Imatge

L’Ajuntament de Deltebre ja ha pavimentat més del 40% dels carrers del municipi

L’Ajuntament de Deltebre continua duent a terme els treballs de pavimentació de les vies públiques del municipi. En total, es pavimentaran al voltant de 140 carrers esdevenint aquesta una “actuació històrica que ens permetrà dignificar les vies públiques del municipi”, segons ha remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.

Aquest projecte, que s’està duent a terme en diferents fases, ja ha arribat a la meitat de la seva execució gràcies als treballs que s’estan realitzant aquestes darreres setmanes en l’àmbit del Barracot i del Molí dels Mirons. A hores d’ara hi ha dos equips de treball simultanis, als dos extrems del municipi, amb l’objectiu d’arribar al centre de la població durant les setmanes vinents.

Pavimentar el 80% dels carrers del municipi suposa una inversió del voltant dels 6.500.000 €. Soler ha destacat que “des de l’Ajuntament de Deltebre estem treballant per resoldre problemes que són estructurals per al nostre municipi com el cas, per exemple, de l’estat de les vies públiques”. L’alcalde ha afegit que “això és possible gràcies a l’acurada gestió econòmica que hem realitzat aquests últims anys a l’Ajuntament de Deltebre i la qual ens ha permès reduir l’endeutament, augmentar la inversió i reforçar les subvencions i ajuts atorgats per part d’altres administracions”.

Els treballs de pavimentació substitueixen a l’antic batxejat que s’efectuava als carrers de Deltebre, i el qual no solucionava una qüestió estructural i històrica de Deltebre. Més enllà de la pavimentació, des de l’Ajuntament de Deltebre se segueix treballant amb la urbanització dels carrers, la qual permet l’adequació o construcció de voreres, el soterrament de les telecomunicacions o de l’enllumenat, o la renovació de la canalització de l’aigua potable.

Darreres notícies