DSC04819

En marxa el nou curs de Manipulador de Productes Fitosanitaris que impulsa l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb IDFO i UGT

Aquest dimarts s’ha posat en funcionament un nou curs de formació que impulsa l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb IDFO i UGT. Es tracta del curs de nivell bàsic de Manipulador de Productes Fitosanitaris, de 25 hores de durada, que es durà a terme a la sala de formació del Centre Cultural del Delta i que compta amb 15 persones inscrites.

La inauguració del curs ha estat a càrrec de la regidora de Personal, Acció Comercial i Inserció Laboral, Ingrid Santiago, qui ha explicat que “des de l’Ajuntament de Deltebre treballem per implementar noves eines i oportunitats a aquells veïns i veïnes que decideixen ampliar els seus coneixements en un àmbit en concret, o bé que volen adquirir-ne de nous per així facilitar un canvi en el seu rumb laboral o bé la seva inserció”.

Durant tots aquests anys, des de l’any 2017, han estat 427 les persones que han gaudit dels 26 cursos que s’han efectuat. Unes xifres que serien superiors en el cas que, tant l’any 2020 com l’any 2021, no s’haguessin suspès els cursos a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Més enllà del curs que s’ha encetat aquesta tarda, aquesta setmana també s’obriran les inscripcions del curs de Personal Shopper, el qual tindrà una durada de 10 hores i que s’iniciarà durant el mes de març. Paral·lelament a aquest curs, des de l’Ajuntament de Deltebre també s’està treballant per ampliar l’oferta formativa amb nous tallers i formacions que s’anunciaran durant les properes setmanes.

Darreres notícies