DSC04910

El plenari aprova les bases de la XXVI edició dels Premis Terra de Fang, la qual consolida les novetats de l’edició anterior

Aquest dimecres s’ha celebrat una nova sessió plenària de l’Ajuntament de Deltebre. Una sessió que ha estat marcada per l’aprovació d’una nova edició dels premis Terra de Fang, una convocatòria que arriba a la seva vint-i-sisena edició i que permet seguir consolidant uns premis literaris que són referència, i que compten amb el suport d’Onada edicions. Aquest punt s’ha aprovat amb els vots favorables d’Enlairem i el PSC, i l’abstenció d’ERC.

Paral·lelament, el plenari també ha ratificat l’adhesió al manifest de MOLDE el qual reafirma la seva oposició a les zones d’acomodació. Aquest punt ha estat votat per unanimitat i, per tant, ha comptat amb el suport de tots els grups municipals representants a l’Ajuntament de Deltebre.

Un dels altres punts que també s’han aprovat, han estat els premis Deltebre, els quals han comptat amb el vot favorable d’Enlairem i del PSC, i amb l’abstenció del grup d’ERC. Per unanimitat s’ha aprovat la proposta de Comitè Antifrau, que s’encamina, en la línia de seguir impulsant polítiques de transparència.

En la mateixa línia, per unanimitat, s’ha aprovat la zonificació escolar, la qual afectarà els 71 xiquets i xiquetes que, l’any vinent, iniciaran la seva estada a les escoles de l’Assumpció, Riumar i Sant Miquel, si així efectuen la seva corresponent preinscripció escolar. Lligat a la regidoria d’Ensenyament, el plenari també ha validat, per unanimitat, les bases reguladores del dotzè concurs premi Literari i Artístic per a escolars per a l’any 2023.

Finalment, i en relació amb les mocions, s’ha aprovat, per unanimitat, la moció presentada per ERC per demanar la garantia del dret a vot, actiu i passiu, de tota la ciutadania.

Darreres notícies