_DSC8208

Deltebre obté novament el Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona amb un 100% de puntuació

L’Ajuntament de Deltebre ha revalidat, novament, el Segell Infoparticipa que atorga cada any la Universitat Autònoma de Barcelona i que valora la transparència de la web municipal, com també la qualitat en la informació pública. Enguany, l’Ajuntament ha assolit novament una puntuació del 100%, de manera que ha complert amb els 52 indicadors que des de la universitat es valoren per a concedir aquest guardó.

Aquesta és el quart any consecutiu que l’Ajuntament de Deltebre obté el Segell Infoparticipa, i el tercer seguit que l’assoleix amb un 100% de puntuació. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “això és resultat de la gestió transparent que estem duent a terme des de l’Ajuntament de Deltebre, del nostre compromís per retre comptes constantment i per tal que la ciutadania, els nostres veïns i veïnes, puguin disposar de tota la informació a l’espai web”.

Des de l’any 2014, la transparència de la web i de la qualitat en la informació pública de l’Ajuntament de Deltebre ha anat augment de forma progressiva i significativa. De fet, l’any 2014 l’Ajuntament de Deltebre va suspendre amb una puntuació del 34,15%. El regidor de Transparència de l’Ajuntament de Deltebre, Andreu Curto, ha explicat que “la ciutadania ha de saber que pot confiar amb les institucions, per això és tant important oferir-li una informació actualitzada, entenedora i veraç. La revalidació del segell és una mostra del nostre compromís  de confiança recíproca envers la ciutadania”.

Deltebre és un dels 45 ajuntaments de tota Catalunya que ha assolit un 100% en la puntuació del Segell Infoparticipa. També un dels 136 que aquest any ha obtingut aquest guardó atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona, segons les dades publicades al web.

Darreres notícies