_DSC8763

El Centre Esportiu del Delta celebra el seu quart aniversari amb 1.022 abonats i abonades, i amb activitats obertes al públic

Aquest dissabte 18 de març es compliran quatre anys de la reobertura del Centre Esportiu del Delta. Una de les accions que segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, desperten “més satisfacció i orgull tenint en compte totes les hores invertides al seu moment per fer possible la seva reobertura, i les que estem dedicant actualment per intentar que tot l’entramat judicial que al seu moment ens vam trobar sigui el més favorable possible per als interessos de l’Ajuntament de Deltebre i dels veïns i veïnes”.

Per a celebrar aquest aniversari, s’han organitzat diferents activitats per aquest dissabte amb l’objectiu que els veïns i veïnes puguin gaudir de les instal·lacions d’aquest equipament, com també de les diferents classes dirigides.  Entre aquestes activitats, destaquen les classes de Macro Funcional (de les 11 a les 12h), Body Balance (de les 16 a les 18 h), AquaFesta Infantil (de les 16 a les 18 h), Spinning (de les 17 a les 19h). A més, durant el matí, a partir de les 10 h, es realitzarà un torneig de tennis i de pàdel.

Actualment el Centre Esportiu del Delta compta amb 1.022 abonats, dels quals 555 són homes i 467 són dones. En franges d’edat, el públic majoritari són les persones compreses entre els 30 i els 59 anys, amb 466 inscrits. Seguit del col·lectiu jove, amb 373 matrícules i del col·lectiu de més de 60 anys, amb 210 persones apuntades.

Millora de les instal·lacions i més serveis          
El tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha explicat que “durant tots aquests anys hem estat treballant per enfortir els serveis del Centre Esportiu del Delta, però també per ampliar-los per tal que aquest equipament esdevingui el centre esportiu de referència del Delta de l’Ebre”. Fruit d’això en són la piscina exterior Agustí Ramon Castellà, l’espai polivalent exterior, la renovació de les pistes de pàdel, la instal·lació de plaques fotovoltaiques o bé la urbanització de l’entorn del Centre Esportiu del Delta, el qual permet donar cobertura a més aparcaments.

Més enllà de la millora de les instal·lacions, durant aquests darrers mesos també s’han estat impulsant nous serveis i prestacions. És el cas de la creació de l’escola de Natació, que aplega actualment a 230 xiquets i xiquetes. També, de les activitats d’aigua per a dones embarassades, amb la finalitat de preparar la maternitat. Una opció que ben aviat s’ampliarà per donar cobertura i continuïtat amb sessions específiques per a les mares i als nadons.

En la mateixa línia, recentment s’ha engegat un projecte pilot per apropar el Centre Esportiu del Delta a les escoles de primària, de manera que aquestes puguin fer ús de l’equipament durant les seves classes d’educació física. Es preveu que el curs vinent, les tres escoles de Deltebre, com també la de Sant Jaume i la dels Muntells, formin part d’aquest projecte. Actualment, s’està desenvolupant una prova pilot amb l’escola Assumpció.

Aprofitant el context d’aniversari, l’alcalde també ha volgut agrair tota la tasca que estan duent a terme el personal, i els monitors i monitores. En especial, al dinamitzador del Centre Esportiu del Delta, Rafa Flores, qui segons Soler està treballant per consolidar aquest equipament i per convertir-lo en el motor de l’activitat esportiva de Deltebre, en el marc del Pla de l’Esport que Flores està encapçalant i desenvolupant, ampliant així les modalitats esportives que es poden practicar al municipi. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana s’ha iniciat la segona edició de la lliga de futbol sala de l’Institut de Deltebre, la qual aplegarà més d’un centenar d’alumnes al pavelló Andrés Ferri.

Més enllà de les activitats esmentades, ben aviat es reiniciaran les obres del Bar del Centre Esportiu del Delta, les quals han estat aturades per una situació sobrevinguda a causa de l’estat de l’edifici on s’està duent a terme la inversió, i també s’adquiriran més màquines per així ampliar l’oferta existent a les sales de fitnes i musculació.  

Darreres notícies