WhatsApp Image 2023-04-28 at 10.30.25

Deltebre impulsa activitats per als escolars per commemorar la Setmana de la Salut

L’Ajuntament de Deltebre, mitjançant el Consell Municipal de la Salut, ha engegat una iniciativa per apropar l’alumnat dels centres de primària i de secundària del municipi a qüestions relacionades amb la salut i el benestar.

En aquest sentit, s’han projectat diferents activitats com visitar a les farmàcies, activitats esportives al Centre Esportiu del Delta, xerrades sobre sexualitat o salut mental, un taller d’emocions o també un taller sobre cures bàsiques que imparteix la Creu Roja de Deltebre, la qual es desplaça també amb l’ambulància per tal que els xiquets i xiquetes coneguin el seu funcionament.

Segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquestes iniciatives “tenen l’objectiu de facilitar la creació de nous hàbits entre els xiquets i xiquetes, però també crear pedagogia sobre aquelles temàtiques que ocupen i que preocupen als professionals de la salut, i a les famílies”. Soler ha agraït la implicació del Consell de la Salut en l’organització d’aquestes activitats, com també a totes les persones que participen i col·laboren.

De fet, les diferents activitats són possibles gràcies a la col·laboració de professionals de l’àmbit com Carolina Castells o Silvia Reverté, de les diferents farmàcies, l’Escola de Tennis DeltaSmash, Feel Dance, el CAP Deltebre o la Creu Roja de Deltebre. La regidora d’Acció Intergeneracional i Comunitària, Rosa Royo, ha detallat que “és important que els xiquets i xiquetes siguin el centre de la nostra actuació, ja que des de la base i amb la pedagogia necessària serem capaços de fomentar nous hàbits i noves maneres de fer”.

Les activitats, que s’han iniciat aquesta setmana i que seguiran la vinent, es clouran el proper nou de maig, a les 19 hores de la tarda, amb una xerrada sobre l’autisme que es celebrarà al Centre Cultural del Delta.

Darreres notícies