_DSC6027

Avancen les obres de la millora de l’accés a Riumar, amb un nou carril bici i la instal·lació d’enllumenat

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat del tinent d’alcaldia de #DeltebreSostenible, Kilian Franch, ha visitat les obres de millora de l’accés a Riumar que s’estan duent a terme des de principis del mes d’abril.  

Aquestes obres consisteixen amb la pavimentació de la carretera d’accés, però també amb la renovació del carril bici, el qual es pintarà de verd i inclourà una tanca de fusta per donar continuïtat al model establert, i també la instal·lació de 34 punts d’enllumenat.

En el marc de la visita, Soler ha explicat que “aquestes obres s’emmarquen en la voluntat de seguir transformant el nucli de Riumar i dignificar l’accés principal al nucli turístic amb la instal·lació d’enllumenat i també amb la renovació d’un carril bici que donarà continuïtat als diferents carrils que durant aquests anys hem implementat a Riumar”. El carril bici tindrà una amplada de dos metres i comptarà amb una tanca de fusta de pi, la qual incorpora refractors.

Les obres també permetran millorar la senyalització horitzontal i vertical de la carretera per així millora la mobilitat i l’accessibilitat. En total, el cost d’execució d’aquestes obres s’eleva als 389.128,32 € i es preveu que estiguin finalitzades abans del mes de juliol. Per a dur a terme aquesta actuació, l’Ajuntament de Deltebre ha aconseguit una subvenció de 40.000 € de la Generalitat.

Darreres notícies