_DSC1120

El plenari debatrà l’aprovació del Pla Especial del Maset, el qual projecta un càmping de 450 unitats

El Govern municipal ha presentat el diferents punts de l’ordre del dia de la darrera sessió plenària de l’actual mandat municipal, una sessió que s’ha traslladat fora de l’àmbit de la campanya electoral mitjançant acord amb els partits polítics que conformen el consistori fins al 17 de juny.

Entre els punts més rellevants d’aquesta sessió, cal destacar l’aprovació provisional del Pla Especial del Maset, la qual es traslladarà a la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat per tal que aquest organisme efectuï, si així ho considera oportú, la seva aprovació definitiva. Aquest Pla Especial projecta un càmping de luxe, de fins a 450 unitats turístiques, vora al riu Ebre i que ha de permetre continuar amb l’enfocament turístic del municipi.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “en aquesta sessió plenària, no duem a aprovació noves contribucions especials ni tampoc la pujada d’impostos, com es deia en campanya electoral. Tot al contrari, duem a aprovació un nou projecte que ha de permetre continuar transformant Deltebre des de la visió del progrés econòmic i l’enfortiment del sector turístic de qualitat”.

Aquest Pla Especial ocupa un espai de 81.625 metres quadrats, vora l’actual Cooperativa de Vivendes, i ha de permetre augmentar les actuals places de càmping al municipi amb 225 bungalows i també 225 unitats mòbils.

La sessió plenària es durà a terme aquest mateix divendres, a les 20.30 hores, i es podrà seguir pels diferents canals de comunicació habituals que l’Ajuntament de Deltebre posa a l’abast de la ciutadania.

Darreres notícies