Imatge

Deltebre presenta un cartipàs en xarxa que s’estructura en quatre grans àrees per facilitar el treball de transformació del municipi i el servei a les persones

Després de la sessió constitutiva d’aquest dissabte, el nou Govern de l’Ajuntament de Deltebre ha començat aquest matí a caminar amb l’objectiu de donar compliment a les diferents accions que donen contingut al Programa de Govern. El primer pas ha estat la presentació del cartipàs municipal, el qual assigna les responsabilitats i regidories als integrants.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “el cartipàs segueix la dinàmica dels darrers mandats, amb quatre grans àrees i amb una estructura en xarxa que cerca l’eficiència i que facilita continuar treballant per transformar Deltebre i estar al servei de la ciutadania”. Com a novetats respecte al darrer mandat, s’incorporen les regidories de Tinença d’Animals, Benestar, i Impuls Urbà, i es modifica el nom d’algunes atenent al contingut de treball de les regidories.

El cartipàs estarà conformat per quatre grans àrees: #DeltebreEficient, #DeltebreTerritori, #DeltebreProjecció i #DeltebreActiu. De fet, aquestes àrees es mantenen igual en relació amb el darrer mandat

#DeltebreEficient
Andreu Curto esdevindrà el tinent d’alcaldia de #DeltebreEficient, l’àrea encarregada de la gestió interna de l’Ajuntament de Deltebre. Curto també serà el responsable de les regidories de Relacions Institucionals, Atenció Ciutadana, i Comunicació i Transparència. Les regidories d’Afers Interns (Rosa Casanova), Personal (Libia Franch) i Identitat Corporativa (Carme Franch) completen aquesta àrea.

#DeltebreTerritori
Pel que fa a la tinença d’alcaldia de #DeltebreTerritori, aquesta recaurà en mans de Libia Franch. Qui, en aquesta àrea, també esdevindrà regidora de Ciutadania i Seguretat, i Impuls Urbà.Dins de #DeltebreTerritori també s’engloben les regidories de Defensa del Territori (Jordi Bertomeu), Planificació Territorial (Andreu Curto), Gestió Territorial (Francisco Castro), Imatge de Poble (Robert Bertomeu), Sostenibilitat i Platges (Lola Casanova), Tinença d’Animals (Eva Marin), Sector Primari (Robert Bertomeu), i Equipaments i Actes (Carme Franch).

#DeltebreProjecció
La tinença d’alcaldia d’aquesta àrea anirà a càrrec de Francisco Castro, com també les regidories de Revalorització Econòmica i Acció Comercial. #DeltebreProjecció es completa amb les regidories d’Enfocament Turístic (Lola Casanova), Fires (Lola Casanova), Servei a les Persones (Rosa Casanova), Inserció Laboral (Rosa Casanova), Ensenyament (Jordi Bertomeu).

#DeltebreActiu
Finalment, i pel que fa a l’àrea de Deltebre Actiu, la tinença d’alcaldia serà per a Robert Bertomeu, que també gestionarà la regidoria de Teixit Associatiu. Promoció Esportiva (Eric Bertomeu), Foment Cultural (Eva Marin), Igualtat i Gènere (Eva Marin), Infància (Vicky Albiol), Joventut (Jordi Bertomeu), Gent Gran (Vicky Albiol), Benestar (Vicky Albiol), Festes (Eric Bertomeu, i Participació Ciutadana (Jordi Bertomeu), donen contingut a aquesta àrea.

Darreres notícies