Temporada Estiu

Deltebre comença la temporada d’estiu amb més serveis, prestacions i activitats per als veïns i veïnes

Amb l’arribada del mes de juliol, l’Ajuntament de Deltebre ha donat el tret de sortida als diferents serveis, prestacions i actes que s’impulsen al municipi i al nucli de Riumar. Així, tal com ha remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, durant tots aquests anys “hem estat treballant per enfortir el sector turístic amb millors infraestructures i amb més serveis, tant per als veïns i veïnes com també per a la gent que ens visita, per així dinamitzar l’economia”.

Enguany, com a novetat, ben aviat es posarà en funcionament el servei de caixer a Riumar, amb impuls des de l’associació FECOTUR. Segons l’alcalde, amb aquesta acció “i després de molts anys de treball per a fer-ho possible, donem compliment a una demanda activa, constant i històrica dels veïns i veïnes del nucli, però també del sector comercial”.

Tal com s’ha anat duent a terme durant els darrers estius, també s’ha reforçat el cos de la Policia Local amb la incorporació de cinc nous agents, els quals patrullaran pel nucli de Riumar i les altres zones turístiques amb bicicleta i amb quad per així oferir un servei de proximitat. Pel que fa a la mobilitat, es continua duent a terme la regulació dels aparcaments d’accés a les platges de Riumar, la Marquesa i la Bassa de l’Arena, els quals seran de pagament, a excepció dels veïns i veïnes del municipi, per així facilitar la mobilitat i flexibilitzar l’afluència turística massiva a les zones litorals.  

De fet, aquest mateix dissabte es va hissar la bandera blava a la platja de Riumar i també es va obrir novament el servei de Biblioplatja, el qual funcionarà durant tot l’estiu i permetrà fomentar la cultura i la lectura en diferents idiomes mentre es gaudeix d’una de les platges referents a nivell de país.

Paral·lelament, també s’ha estrenat l’agenda d’activitats de Deltebre per aquest estiu 2023. Un conjunt d’activitats, que es poden consultar a la plana web de l’administració, i on destaquen les festes majors, festes populars, sortides amb caiac, caminades, tastos de vins, etc. La regidora d’Enfocament Turístic, Sostenibilitat i Platges, Lola Casanova, ha explicat que “volem que el nostre sigui un municipi referent en turisme sostenible i per això, des de l’Ajuntament de Deltebre, treballem per impulsar serveis i activitats que ens permetin caminar cap aquesta línia i posicionar Deltebre com un espai de projecció i de referència des de la sostenibilitat i la cura pel nostre entorn”.

Darreres notícies