WhatsApp Image 2023-07-24 at 10.34.04

Deltebre dibuixa pictogrames en una quarantena de passos de vianants del municipi

Aquestes darreres setmanes, l’Ajuntament de Deltebre ha pintat pictogrames en més de quaranta passos de vianants del municipi ubicats en entorns freqüentats pels xiquets i xiquetes. Parlem, en aquest cas, d’escoles, parcs infantils, equipaments municipals, etc.

L’actuació s’emmarca en la col·laboració existent entre l’Ajuntament de Deltebre i l’Associació  Trastorn Espectre Autista de les Terres de l’Ebre (aTEAte). Una col·laboració que permet impulsar accions conjuntes i generar sinergies per afavorir els xiquets i xiquetes que tenen alguna necessitat específica. De fet, fa pocs mesos es van instal·lar més d’una vintena de pictogrames en espais i equipaments públics.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “des de l’Ajuntament de Deltebre continuarem  treballant per fer un municipi més amable i més inclusiu. Però també per sensibilitzar a la ciutadania d’aquelles qüestions que ens han de permetre avançar conjuntament com a societat”.

Aquest matí, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, la presidenta d’aTEAte, Noèlia Benet, la regidoria d’Infància, Gent Gran i Benestar, Vicky Albiol, i la exregidora d’Acció Intergeneracional i Comunitària, Rosa Royo, han visitat un dels passos de vianants on s’han dibuixat aquests pictogrames.

Cal recordar que, en el darrer plenari, l’Ajuntament de Deltebre va aprovar el Consell d’Infància, el qual esdevindrà un òrgan de participació, debat i aportació d’idees on els xiquets i xiquetes de Deltebre, d’entre 8 i 12 anys, tindran representació per decidir les accions de present i futur del municipi. Al mateix temps, també s’està treballant en diferents iniciatives per a les festes majors d’aquest mes d’agost, i que en breu es donaran a conèixer.

Darreres notícies