WhatsApp Image 2023-07-31 at 19.44.54

El II Memorial Solidari Mestre Torres unirà els equips masculins del CD La Cava, la UD Jesús i Maria, la Ràpita i l’Amposta

Aquest dilluns s’ha presentat el cartell de la segona edició del Torneig Memorial Solidari Mestre Torres, el qual sota el lema Tots junts contra l’Alzheimer es durà a terme a les instal·lacions del Camp Nou de Deltebre, el proper dia 3 de setembre a partir de les 17 hores.

Aquesta vegada, els equips participants seran el Club Deportiu La Cava, la Unió Deportiva Jesús i Maria, la Unió Esportiva Rapitenca i el Club de Futbol d’Amposta. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha donat les gràcies a l’entitat i als dos clubs del municipi “per impulsar i per formar part d’una iniciativa que ens permetrà vincular l’esport, els valors i la solidaritat, i a la vegada posar en valor la figura d’una persona que ha estat referent tant en l’àmbit esportiu com també en l’àmbit acadèmic”.

L’Associació Projecte Mestre Torres té com a finalitat fomentar i conscienciar a la població sobre la malaltia de l’Alzheimer i afavorir la investigació. De fet, el president de l’entitat, Josep Maria Torres, ha detallat que “l’objectiu d’aquest torneig és el de recaptar fons per a la investigació de la malaltia, i superar els 3.500 € que el darrer any vam poder aportar a la Fundació Pasqual Maragall en una edició que va ser un èxit de participació”.

Per la seva banda, la secretaria del CD La Cava, Susanna Sabaté, ha manifestat que “el CD La Cava sempre estarà al costat d’aquelles iniciatives esportives que ens permeten contribuir a generar valor afegit”. Finalment, el secretari de la UD Jesús i Maria, Mingo Alcalà, ha conclòs afirmant que “aquest torneig ens permet dinamitzar l’esport al nostre municipi i, a més a més, és una oportunitat per sumar i per contribuir a la recerca i avançar en la cura d’una malaltia neurodegenerativa”.

Josep Maria Torres, traspassat el 24 de febrer de l’any 2021, va ser una persona que, gràcies a la seva trajectòria i implicació, va ser clau per a entendre el desenvolupament i creixement del futbol base al nostre municipi, i també del primer equip del Jesús i Maria. Una persona que va deixar un gran segell en moltes generacions sigui des de l’àmbit esportiu o des de l’àmbit acadèmic en la seva funció com a mestre. Torres també va ser regidor de l’Ajuntament de Deltebre de la legislatura compresa entre l’any 1979 i l’any 1983.

La primera edició del torneig es va dur a terme l’any passat a les instal·lacions esportives Josep Maria Torres i, més enllà dels dos equips locals, també hi van participar el Camarles i l’Ampolla. El guanyador de la darrera edició va ser el CD La Cava.

Darreres notícies