Imatge

L’Ajuntament de Deltebre treballa per enllestir les obres d’adequació de la Cambra Agrària de Jesús i Maria

Des de fa unes setmanes, l’Ajuntament de Deltebre està duent a terme les obres d’adequació i de millora de la Cambra Agrària de Jesús i Maria. Unes obres que, tal com ha remarcat Soler, esdevenen necessàries “per realçar el nostre patrimoni històric i per facilitar que els veïns i veïnes, com també les entitats i associacions, puguin gaudir novament d’aquest equipament”.

Amb aquestes obres, per una banda, el centre de Jesús i Maria disposarà novament d’un espai adaptat, accessible i climatitzat per a realitzar actes, xerrades, conferències, tallers, etc. Per altra banda, les diferents entitats amb seu a l’equipament podran fer ús de les instal·lacions amb unes condicions òptimes.

Les obres executades consisteixen en la rehabilitació interior, la renovació dels banys, la reparació de finestrals i portes, la instal·lació d’un ascensor, la millora de la il·luminació interior i també les corresponents reparacions necessàries. En total, el cost de les obres ascendeix a 149.569,61 €. Una part d’aquest import, 69.992,01 €, ha estat sufragat a partir d’una subvenció LEADER.

Aquesta actuació dona continuïtat a les obres d’adequació i dignificació del centre de Jesús i Maria que s’estan impulsant des de l’Ajuntament de Deltebre, les quals es van iniciar amb la construcció d’un pàrquing i la millora de les instal·lacions esportives, i van continuar amb la urbanització i pavimentació de l’avinguda La Pau.

Darreres notícies