20231102_100117

La Policia Local de Deltebre, amb la col·laboració de la Policia Nacional, deté a tres persones vinculades amb la plantació i cultiu de plantes de marihuana

A principis d’aquest mes de novembre, una operació del cos de la Policia Local de Deltebre, conjuntament amb el grup d’investigació de la Policia Nacional, va permetre la detenció de tres persones, una de nacionalitat colombiana i dues de nacionalitat albanesa, acusades presumptament d’un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric i aigua.

En aquest sentit, en el marc d’aquesta operació efectuada a Deltebre es van intervenir 1.400 plantes de marihuana. Al mateix temps, es calcula que aquesta banda organitzada ha defraudat al voltant de 80.000 € de subministrament elèctric i al voltant de 4.000 € de servei d’aigua potable i de clavegueram.  

Els detinguts han quedat en llibertat provisional a l’espera del corresponent judici. A banda d’aquestes tres persones, també hi ha dos membres d’aquesta banda organitzada que actualment estan en cerca i captura.  

Darreres notícies