IMG_4730

En marxa una nova edició del Parc Nadalenc, el qual enguany incorpora tallers i activitats inclusives

Deltebre celebra durant aquests tres dies una nova edició del Parc Nadalenc de Deltebre que incorpora diferents novetats. Una d’elles és la ubicació, ja que enguany el parc es du a terme al Pavelló Josep Luque per facilitar la disposició dels diferents espais que donen forma i contingut al Parc Nadalenc.

El Parc Nadalenc està diversificat en set espais que donen servei amb un funcionament específic i que permeten oferir més de vint-i-cinc activitats i tallers que impulsen i vetllen les més de trenta entitats i persones col·laboradores. En aquest sentit, la regidora d’Infància, Gent Gran i Benestar, Vicky Albiol, ha volgut agrair la seva implicació i per fer possible aquesta edició del parc.

Entre aquestes activitats destaquen, per exemple, inflables, contacontes, cinema, karaoke, taller de DJ, esports, ball, manualitats, gimcanes, tallers artesans, cultura digital, etc. També cal destacar que en aquesta edició s’ha incorporat un equip especialitzat que promou un conjunt de mesures i suport per dur a terme activitats i tallers inclusius, amb el corresponent acompanyament.

Albiol ha ressaltat que “en aquesta nova edició del Parc Nadalenc volem atendre la diversitat que representen cadascun dels xiquets i xiquetes del municipi per tal que, en cada moment, puguin fer aquelles activitats, tallers o dinàmiques amb els que se senten més identificats”. A més, “la nova ubicació – ha afegit la regidora – ens ofereix una major cohesió per incloure propostes variades i actualitzades”.

El Parc Nadalenc va obrir les portes aquest dimecres 27 de desembre i estarà obert al públic fins demà divendres. A hores d’ara, al voltant de 130 xiquets i xiquetes ja han visitat el Parc i han gaudit de les activitats ofertes. El preu de l’abonament, per als tres dies, és de 10 € i l’entrada puntual ascendeix a 5 €.

Darreres notícies