WhatsApp Image 2024-01-08 at 08.53.26

L’Ajuntament de Deltebre enllesteix les obres d’adequació i millora del Centre Esportiu del Delta

L’Ajuntament de Deltebre ha estat treballant aquests darrers dies amb diferents actuacions de millora al Centre Esportiu del Delta. Una d’elles és el canvi de paviment de la sala de fitness, així com l’ampliació d’aquesta zona amb un espai de gespa artificial que permetrà la realització de treball funcional i de classes exprés del voltant de vint minuts.

Les obres també han permès delimitar la sala de les activitats dirigides, per així augmentar la privacitat durant el transcurs de les classes, i executar treballs de pintura i de manteniment.  Al mateix temps, ben aviat s’instal·laran dos equips de música fixos, un a la mateixa sala de les activitats dirigides i l’altre a la sala específica de BikeIndoor.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “totes aquestes accions que hem estat duent a terme han de contribuir a millorar l’experiència dels usuaris i usuàries, i també a seguir actualitzant les instal·lacions d’un equipament que és referència en l’àmbit esportiu i que és aposta de l’equip de Govern municipal”.  

Pel que fa a les activitats, a partir del 8 de gener el Centre Esportiu del Delta disposarà, en horari de matí i durant tres dies a la setmana, d’un servei de Personal Fit per dur a terme entrenament personal de baix impacte i dirigit a persones de mitjana edat. També s’estrenarà l’activitat GymSenior, adreçada a persones de la tercera edat i que s’efectuarà durant dos dies de la setmana.

El regidor de Promoció Esportiva i Festes, Eric Bertomeu, ha subratllat que “amb la realització d’aquestes obres de millora, com també amb el nou horari, volem continuar enfortint el servei que prestem des del Centre Esportiu del Delta i donar cobertura i obertura a què noves persones puguin gaudir d’aquestes instal·lacions de referència”.

Cal recordar que el passat mes de setembre l’Ajuntament de Deltebre va instal·lar aires condicionats a la sala de fitness i a la sala d’activitats dirigides amb la finalitat de millorar la climatització de les dues sales. En total, el cost d’aquestes obres ascendeix al voltant dels 40.000 €.

Darreres notícies