A selective focus shot of an adorable golden retriever outdoors

L’Ajuntament de Deltebre signa un contracte amb ARCA per a la recollida i gestió d’animals abandonats o perduts

L’Ajuntament de Deltebre ha adjudicat, a partir d’aquest mes de febrer, la gestió i el nou servei de gossera a la protectora ARCA, una vegada finalitzat el contracte que vinculava l’administració amb l’empresa SERPROANIMAL. En aquest sentit, la regidora de Foment Cultural, Igualtat i Tinença d’Animals, Eva Marin, ha explicat que “amb aquest nou contracte amb ARCA volem fer un pas endavant en la cura i en la protecció dels animals, de manera que puguem garantir el seu benestar”.

Aquest contracte permetrà donar cobertura a les necessitats d’aquest servei durant els propers 12 mesos. De fet, ARCA mantindrà els animals ben atesos a la seu de la protectora fins que es trobin els propietaris o propietàries, o bé se’ls pugui lliurar en adopció. Cada mes, l’entitat haurà de comunicar a l’Ajuntament de Deltebre el nombre d’animals, i el tractament o seguiment corresponent.

Paral·lelament a aquest nou contracte, l’Ajuntament de Deltebre habilitarà un espai de guarda i custòdia d’animals abandonats o perduts. En aquest espai, d’una estada màxima d’entre 24 hores i 48 hores, la Policia Local farà lectura del xip de l’animal per així facilitar la recollida al seu propietari o propietària. Passa’t aquest temps, ARCA gestionarà la recollida de l’animal.  

En aquesta mateixa línia, durant les properes setmanes l’Ajuntament de Deltebre obrirà la convocatòria de subvencions per a la protecció i defensa dels animals del municipi, com també els ajuts per a l’esterilització i castració de les colònies de gats.

Darreres notícies