IMG_6444

Deltebre inicia una campanya a les peixateries, xarcuteries, carnisseries i verduleries per fomentar la compra amb envasos reutilitzables

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Deltebre, en col·laboració amb els serveis d’Imatge de Poble d’Innovia, ha iniciat una campanya a les vint-i-tres peixateries, xarcuteries, verduleries i carnisseries del municipi per fomentar, entre els seus clients i clientes, la compra mitjançant envasos reutilitzables i així assolir l’objectiu de reduir els envasos d’un sol ús.         

En aquest sentit, totes les persones que durant les properes tres setmanes comprin en aquests establiments amb un envàs reutilitzable, tindran l’oportunitat d’aconseguir un dels trenta lots de productes sostenibles #DeltebreRecicla mitjançant sorteig. Aquest lot estarà conformat per una bossa gran per a la compra, un embolcall per a entrepans, una carmanyola, una bossa de malla per a fruites i verdures, un got i una ampolla reutilitzables. 

Per donar el tret de sortida de la campanya, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat de la presidenta de FECOTUR, Estela Alcalà, el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco Castro, i la regidoria d’Enfocament Turístic, Sostenibilitat i Platges, Lola Casanova, han visitat un dels comerços que formarà part d’aquesta iniciativa per a lliurar la urna i els corresponents passaports de participació. Segons Casanova, “aquesta campanya que tot just engeguem s’emmarca en les diferents actuacions que estem duent a terme i que tenen el principal objectiu de conscienciar a la ciutadania de tenir cura del nostre entorn amb la reducció dels envasos d’un sol ús, i fomentant l’hàbit de reciclar”.

El sorteig dels lots #DeltebreRecicla es durà a terme el dia 30 de març, just el Dia Mundial de Residu Zero. Més enllà d’aquesta campanya, des de l’Ajuntament de Deltebre s’estan planificant altres campanyes relacionades amb aquest mateix objectiu i que es donaran a conèixer durant les properes setmanes. Cal subratllar que, el passat mes de novembre, l’Ajuntament de Deltebre, i en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, va lliurar fins a 1.000 ampolles reutilitzables d’alumini, prèvia realització d’una enquesta sobre els hàbits de reciclatge.

Darreres notícies